Termoizolacija

ALU stolarija će znatno uticati na termoizolaciju Vašeg objekta.

Bezbednost

Ugradnja ALU stolarije značajno smanjuje mogućnost od provale.

Izgled

ALU stolarija pruža nebrojene mogućnosti u pogledu izgleda i dizajna.

ALU STOLARIJA

Sve informacije o ALU stolariji.

ALU prozori i vrata odišu kvalitetom i sa pravom odišu sve većom popularnošću. ALU stolarija kao svoje glavne karakteristike izdvaja otpornost na vremenske prilike kao i veću izdržjivost u poređenju sa plastičnim prozorima. Takođe ono što izdvaja ALU stolariju od ostalih je dizajn koji uspešno odoleva novijim dizajnima stolarije. ALU prozori i vrata su veoma stabilni i čvrsti i sama činjenica da posedujete ALU stolariju značajno umanjuje rizik od provale.

ARMOR ALU stolarija se pravi od laganih ALU profila koji omogućavaju veoma laku montažu, a dug životni vek ove stolarije će zadovoljiti i najzahtevnije korisnike. Zahvaljujući novijoj i sofisticiranijoj građevinskoj tehnologiji, ALU stolarija je evoluirala u odličnu formu toplotne izolacije i energetske efikasnosti.

Aluminijumski prozori dostupni su u mnogo različitih boja i raznih dizajn opcija, a takođe se mogu dizajnirati u boji prema željama kupca. Jednostavna nega i održavanje samo su dve od mnogih prednosti.

Aluminijumski prozori dostupni su u mnogo različitih boja i raznih dizajn opcija, a takođe se mogu dizajnirati u boji prema željama kupca. Jednostavna nega i održavanje samo su dve od mnogih prednosti.

IZGLED ALU STOLARIJE

Zašto je ALU stolarija popularan izbor

Tanki profili i visokokvalitetni izgled, aluminijumski prozori ispunjavaju i najviše zahteve modernog dizajna. Zahvaljujući izuzetno maloj težini i istovremeno velikoj dimenzionalnoj stabilnosti, mogu se izraditi površine prozora veće od proseka.

Izbor oblika prozora je gotovo neograničen što se tiče aluminijuma. Od obično pravougaonih preko lučnih do trapezoidnih prozora mogu se ostvariti razne želje. Pored izbora oblika, jedva da postoje ograničenja u šemi boja.

Obe strane mogu biti dizajnirane isto ili različito. Elegantni prozori izrađeni od aluminijuma, tankih širina lica i svojim individualnim izgledom savršeno se uklapaju u bilo koji arhitektonski stil. Zahvaljujući nebrojenim mogućnostima dizajna za čitav prozor, lako se može prilagoditi vašim ulaznim vratima, balkonskim vratima itd. Za razliku od plastičnih prozora, boje aluminijumskih prozora ne žuti ni u ekstremnim vremenskim uslovima. Razlog tome je poseban postupak premazivanja u kojem se boja stapa sa aluminijumom i formira stabilan zaštitni sloj.

ALU prozori se savršeno uklapaju u modernu arhitekturu i uvek predstavljaju pravi izbor za sve koji vole čvrstoću i dugotrajnost.

ALU vrata predstavljaju funkcionalno i dugoročno rešenje koje pritom obezbeđuje visok nivo energetske efikasnosti.

ALU DRVO stolarija objedinjuje najbolje osobine drveta kao materijala enterijera i aluminijuma kao spoljne zaštite drvenih elemenata.

ALU GARAŽNA vrata omogućavaju da uz moderan dizajn imate i ekonomična rolo vrata na garaži, poslovnom i stambenom prostoru, hali i sl.