Sigurnosna vrata su pravi izbor za beskompromisnu bezbednost Vas i Vaše porodice

Da li dovoljno razmišljate o bezbednosti Vašeg stana? Koji su sve načini na koje štitite svoju imovinu i kako obezbediti stambeni i poslovni prostor od neželjenih upada kada ste van njega ili dok u njemu boravite? Osnovna polazna tačka bezbednosti Vašeg prostora su ARMOR SIGURNOSNA VRATA.

Sigurnosna vrata služe kao ulazna vrata u stanove, kuće i poslovne prostore. Kada ih kupujete, razmišljate o zaštiti svojih stvari koje držite u svom domu. Ali, njihova još važnija funkcija je da zaštiti sve članove Vaše porodice dok tu borave.

  • Sigurnosna vrata su postala veoma važan i neizostavan deo stambenog i poslovnog prostora
  • Koji god model sigurnosnih vrata da izaberete, zaštita koju će Vam ona pružiti je mnogo veća u poređenju sa običnim vratima
  • Pored svoje osnovne funkcije, ova vrata pružaju i odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju

Prednosti na prvi pogled

0%

Povećana sigurnost čak do 68%

0X

Redukovana količina spoljašnje buke čak i do 10x bolje u odnosu na standardna vrata

0X

Čak 4x bolja protivpožarna zaštita u odnosu na obična vrata

SIGURNOSNA VRATA ARMOR

POTPUNA BEZBEDNOST VAŠEG PROSTORA
UZ ARMOR SIGURNOSNA VRATA

ČELIČNA KONSTRUKCIJA I OJAČANI PROFILI

ARMOR SIGURNOSNA VRATA zahvaljujući čeličnoj konstrukciji, ojačanim profilima i čvrstim okovima, sigurnosnim bravama sa više nivoa zaštite, kao i  dodatnim zaštitama koje se ne vide na prvi pogled, pružaju potpunu bezbednost Vašeg stambenog i poslovnog prostora.

Na kvalitet sigurnosnih vrata utiču svi njeni elementi, čelična konstrukcija, limovi, sigurnosne brave, protivprovalni klinovi, metalni šipovi koji u više tačaka ulaze u štok vrata i na taj način pružaju maksimalnu bezbednost, ali i drugi elementi koji nisu primarno sigurnosni kao što su dekorativne obloge i materijali koji ispunjavaju unutrašnjost vrata, koji doprinose estetici i toplotnoj i zvučnoj izolaciji vrata.

ZVUČNA IZOLACIJA NAJVIŠE KLASE

Kvalitetna toplotna izolacija utiče na energetsku efikasnost sigurnosnih vrata, zimi sprečavajući prodor hladnog vazduha iz hodnika zgrade koji se uglavnom ne greju, ili direktno sa otvorenog prostora kada se radi o sigurnosnim vratima na kući. Sve ovo rezultira smanjenim računima za utrošak energije. Zvučna izolacija vrata će naročito doći do izražaja u stambenim zgradama sa liftovima i velikom frekvencijom stanara.

Kupovinom ARMOR SIGURNOSNIH VRATA napravljenih od veoma kvalitetnih i izdržljivih materijala, dugoročno rešavate pitanje bezbednosti i sigurnosti, i na više nivoa poboljšavate kvalitet života prostora u kome živite ili radite.